Cum iti afecteaza varicele performanta la golf

tratament crema varice

Fiind un jucator de golf pasionat abia astept zilele cand vremea si serviciul imi permite sa imi antrenez loviturile scurte. Unul dintre lucrurile care atat mie cat si altor jucatori le cauzeaza mari neplaceri sunt varicele sau venele varicoase.

Desi varicele sunt mai des intalnite la femei, nu scapa nici barbatii de ele iar daca si tu esti pasionat de jocul de golf ca si mine, e un inconvenient destul de mare sa trebuiasca sa strabati traseul pe jos si in acelasi timp sa rezistii acelei senzatii neplacute pe care varicele o provoaca care uneori cel putin pentru mine devine destul de dureroasa, moment in care trebuie sa intrerup partida.

Solutii impotriva varicelor exista bineinteles, fiecare mai mult sau mai putin eficienta in tratarea lor sau in tratarea simptomelor pe care acestea le provoaca. Eu am avut rezultate foarte bune cu un tratament crema Varikosette, un unguent naturist bazat pe extracte de plante care ma ajuta cu remedierea dureriilor mai ales cand vin de la golf.

Pentru ca tratamentul pe care il vei urma pentru a incerca sa scapi de varice sa fie cat mai eficient este foarte important ca diagnosticarea cauzelor aparitiei varicelor sa fie facuta foarte bine.

Majoritatea cazurilor de aparitie a varicelor este din cauza unor probleme la sistemul de circulatie sanguin. Probleme pe care majoritatea oamenilor nu le cunosca tocmai fiindca nu se pot vedea cu ochiul liber decat in momentul in care provoaca anumite boli cum este si in cazul venelor varicoase.

Revenind la golf, eu am intotdeauna la mine un unguent sau un gel pe care il folosesc sa scap de durere atunci cand parcurg distante mai mari pe gazon si picioarele incep sa le simt asa mai grele. Aceasta senzatie de “picioare grele” este tipica persoanelor care sufera de varice si desi nu doare tot timpul este posibil daca le fortezi sa apara si dureri.

Problema cu varicele este ca indiferent cat de bun este tratamentul daca nu este gasita si rezolvata cauza acestora, exista foarte multe sanse ca acestea sa reapara. Intr-un an, in 2 ani, nu se stie, cert este ca acestea apar din nou daca conditia care le-a provocat in prima faza nu este eradicata.

Rata de revenire a varicelor tine cont si de tratamentul folosit impotriva lor. Spre exemplu in cazul tratamentului cu laser, sansa de revenire a varicelor este de sub 10%.

Desi exista foarte multe mituri si povesti despre cauza aparitiei varicelor, doctorii spun ca una dintre cauzele principale este mosternirea lor. Daca unul dintre parintii tai are varice exista in jur de 40% sanse ca si tu la randul tau la un moment dat in viata sa faci varice.

Aceasta sansa creste pana la 90% in cazul in care ambii parinti sufera de aceasta boala.