3 motive clare pentru care sa-ti cumperi un cazan de tuica din cupru online

cazan de tuica onlineCand vine vorba de cumparatul unui cazan de tuica, majoritatea probabil ca ne gandim la artizanii care vin si iti construiesc cazanul direct la tine in curte.

Insa ce mult lume poate inca nu stie este ca e mult mai usor sa-ti cumperi un cazan de tuica din cupru de la un magazin online. Cazane care vin cu o garantie si care iti sunt livrate la domiciliu indiferent unde stai.

In primul ca sa scapam de orice dubiu, cand vorbim de un cazan tuica cupru este cel mai bun material. Are o conductibilitate termica foarte buna cea ce face ca caldura sa fie distribuita uniform, astfel borhotul fierbe tot in acelasi timp si nu se arde.

Cum ziceam in titlu, in acest articol o sa-ti prezint 3 motive pentru care e foarte ok sa-ti cumperi un cazan de tuica facut din cupru de la un magazin online.

In primul rand cu aceste cazane, ai garantia ca cuprul folosit la confectionare are o puritate de 99.97%, deci este de cea mai buna calitate. Am auzit cazuri cand o persoana a cumparat un cazan de tuica de la “mesteri” si pe fundul cazanului a dat de plumb, ca greutatea cazanului sa fie mai mare si sa scoata mai multi bani.

Un alt motiv este faptul ca primesti o factura. Stii exact pe ce anume ai dat banii, iar produsul se poate returna gratuit in termen de 14 zile sau 30 de zile in functie de la ce magazin online il cumperi.

Pe langa asta ai livrare la domiciuliu gratuita, indiferent in ce colt al Romaniei locuiesti. Transportul se face in conditii de siguranta maxima, cazanul este foarte bine ambalat pentru a nu suferi nici-o dauna in timpul transportului.

Si al treilea motiv ar fi preturile care sunt foarte rezonabile. Si nu numai pretul. La un cazan tuica pret mic ar fi undeva pe la 3000 de lei in functie de cati litri are insa poti prinde oferte foarte bune mai ales acuma vara chiar inainte de sezonul de distilare, cat prunele inca nu s-au copt.

Si asa ca o recomandare daca tot am vorbit de magazine online cu cazane de tuica, din proprie experienta iti pot spune ca unul dintre cele mai bune ca si servicii si ca si suport clienti este Fabrica de Tuica.

Sper ca te-am convins cu articolul asta, daca nu te las sa te convingi singur intrand direct pe magazinele online pe care le gasesti pe net. Apropo stii care e diferenta dintre tuica si palinca? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comenturi.